Kan niet kiezen...

Gepubliceerd op 25 januari 2021 om 21:05

Kan niet kiezen...

Daar ben ik weer... En inderdaad kan ik niet kiezen. Ik weet niet wat ik wil, ik weet niet hoe ik het aan moet pakken. Wil ik nou een webshop? (nee, niet echt, ik wil voor de hobby werken). Wil ik verkopen via Etsy?(nee, dat kost me veel commissie en andere kosten. Wil ik verdienen op mijn creaties? (nee,  maar ik wil uit de kosten komen voor de dingen die ik maak).

Ik weet het niet, ik weet het niet. Het afgelopen jaar heb ik veel dingen uitgeprobeerd, maar ik ben er nog niet uit. Maar ik wil wél mijn eigen website. Dat voelt toch wel echt... Maar om daar nou meteen een webshop van te maken wil ik weer niet...

Dus maar weer even dit opzetje. Ik plaats mijn dingen online, mensen kunnen zien wat ik maak en mocht je interesse hebben in iets: Neem contact met me op, dan kijken we naar de mogelijkheden. 

Ga ik nu weer verder met dubben wat ik nou eigenlijk wil 🤔🤔....


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.